Selfmade Lashes: Cursus Wimperlifting

Vroeger stond ik een uur eerder op voor mijn make-up. Met name de wimpers kosten veel tijd. Mascara laag, droogtijd, mascara laag 2, droogtijd, wimperkrultang. Het koste niet alleen veel tijd, het was ook heel slecht voor mijn wimpers. Alles veranderde toen ik wimperlifting ontdekte! Ik ben zo gelukkig. Want mijn ogen lijken groter, ik lijk opgewekter en heb meer oogopslag. Bovendien ben ik tegenwoordig maar 10 minuten bezig met mijn make up! Door de gelifte wimpers heb ik ook minder mascara nodig om ze te laten opvallen. Geweldig product, ik kan niet meer zonder.

 

Wat leert u tijdens deze workshop?

Een stukje anatomie: hier leert u hoe een wimper in elkaar zit, hoe de wimpers groeien. Zo kunt u altijd het beste moment bepalen om ze te liften. 

Uitleg wimperlifting pakket: ik vertel u waar het pakket uit bestaat, wat elke crème met uw wimpers doet en hoe u de verschillende producten kunt gebruiken voor het beste resultaat.

Veiligheid en hygiëne: U krijgt uitleg over de veiligste werkwijze om zo de kans op infecties te verkleinen.

Voor- en nabehandeling: er wordt uitgelegd waar u op kunt letten voor de behandeling en na de behandeling zodat u maximaal van uw wimperlifting kunt genieten. 

Praktijk: Tenslotte gaan we aan de slag. Ik doorloop samen met u de stappen. U probeert hier zelf de wimperlifting uit te voeren op uzelf. Na deze workshop kunt u direct genieten van uw eigengelifte wimpers!

 

Wat is de prijs van de workshop?

Priveworkshop: €220 per persoon

2 personen: €185 per persoon

3-6 personen: €150 persoon

 

De bedragen zijn inclusief reiskosten

 

Wat is de duur van de workshop?

De workshop duurt ongeveer 3 uur

 

Wat is inbegrepen bij de workshop? 

Wimperlifting pakket (twv 60)

Toilettas

Timer