Selfmade Lips and Skin: Cursus hyaluronpen filler

 

Wat is het?

De nieuwe age-loving treatment zonder naald! Deze behandeling wordt mede mogelijk gemaakt door de hyaluronpen. Deze behandeling is perfect voor het natuurlijk opvullen van de lippen en rimpels!

Ik doe mijn lachrimpels en lippen eens in de zoveel tijd met de hyaluronpen. En ik vind het GEWELDIG! Ik kan niet wachten tot ik deze behandeling met u mag delen. Ik ben zo blij met mijn lippen, ik kijk met plezier in de spiegel en ik word helemaal gelukkig wanneer ik mijn lippen zie. Ze zijn zo ontzettend mooi vol en strak gelijnd. 

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af waardoor de lippen steeds smaller worden en we meer rimpeltjes krijgen. Door hyaluronzuur weer in de huid te brengen wordt de huid weer strakker en de lippen voller.

De hyaluron pen werkt op luchtdruk en is NAALDLOOS. Op deze manier verspreidt het hyaluronzuur zich in de huid. 

Er wordt alleen geleerd met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Het is daarom uitermate geschikt en veilig voor het gelaat. Deze behandeling is de perfecte manier om op een natuurlijk en veilige wijze rimpels tegen te gaan en mooie volle lippen te krijgen!

 

Wat leert u tijdens deze workshop?

Stukje anatomie, gezicht en lippen: Voordat u begint, is het belangrijk dat u zich verdiept in de huid. Zo krijgt u meer inzicht in de vorming van lippen, veilige plekken om de pen te gebruiken en in het herstelproces. 

Meting: door goed te meten, weten we zeker dat het geen ‘duckface’ wordt na het opvullen van de lippen. Bij dit gedeelte leg ik uit hoe u de lippen kunt meten en aan de hand daarvan weet u welke hoeveelheid hyaluronzuur veilig is en past bij uw lippen. 

Uitleg hyaluronpen: hier leg ik uit hoe de hyaluronpen werkt, hoe u de hyaluronpen vult en moet vasthouden.

Veiligheid en hygiëne: U krijgt uitleg over de veiligste werkwijze om zo de kans op infecties te verkleinen. 
Daarnaast gaan we het hebben over de communicatie met de cliënt. Informatie verschaffing, prijsbepaling en behandelinguitleg komen hier aan de orde. 

Fillerssoorten: Er zijn veel fillers op de markt, maar welke zijn het veiligst om mee te werken? Dat zal ik u hier uitleggen. Bij de workshop is inbegrepen een filler (twv €85!) van 1ml om direct mee te oefenen tijdens de workshop. 

Voor en nabehandeling: een aantal zaken waar de cliënt rekening mee kunt houden voordat de lippen en/of rimpels worden opgevuld wordt hier besproken. Zo zorgen we ervoor dat uw toekomstige cliënten maximaal kunnen genieten van haar huid of van haar lippen!

Praktijk: Hier gaan we samen oefenen! Dus tijdens de workshop zult u de rimpels zien vervagen of uw model kan direct genieten van volle lippen! 

 

Wat is de prijs van de workshop?

Priveworkshop: €600 per persoon

2 personen: €550 per persoon

3-6 personen: €500 per persoon

 

De prijzen zijn inclusief reiskosten. 

 

Wat is de duur van de workshop?

De workshop duurt 3-4 uur

 

Wat is inbegrepen bij de workshop? 

Hyaluronpen (twv €150)

Hyaluronzuur filler (twv €85)

 

Welke zones kunt u behandelen met de hyaluronpen?

De rimpelzones die voor een filler behandeling in aanmerking komen zijn:

– Lippen opvullen

– Marionetlijnen

– Neus-lippenplooi

 

Wat moet u weten over de filler?

Een tijdelijke filler herstelt het natuurlijke volume van de huid waardoor rimpels vervagen. Voorheen werden fillers gebruikt om de natuurlijke lichaamsvorm te herstellen na een chirurgische ingreep. Tegenwoordig kennen ze vooral een cosmetische toepassing om veroudering tegen te gaan. Rond je dertigste wordt je huid namelijk door veroudering minder elastisch. Ook hormonen, zon en roken zijn belangrijke oorzaken. De natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur neemt af, waardoor de huid minder vocht en vet vasthoudt.

Tijdelijke fillers herstellen het natuurlijke volume en vervagen rimpels. Het bestanddeel dat het volume herstelt heet hyaluronzuur, een biologisch afbreekbaar molecuul dat na enkele maanden vanzelf uit het lichaam verdwijnt.

Een filler is dus een tijdelijke volume boost die in uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdund wordt ingebracht. Hierdoor is een mooie en natuurlijke uitstraling gegarandeerd.

Rimpels vervagen of verdwijnen zelfs helemaal als gevolg van een behandeling. Direct na de behandeling begint de filler te werken en zijn rimpels verzacht of zelfs helemaal verdwenen. Na twee weken is het effect maximaal omdat eventuele (lichte) zwellingen dan verdwenen zijn. Ook de huid wordt steeds gladder. De rimpeldiepte vermindert doorgaans met 85 tot 95%!

 

Hoe lang blijft de filler zichtbaar?

De eerste behandeling blijft ongeveer 4 maanden zichtbaar.

De filler zal eerst de “gaten”opvullen onder de huid en wat sneller wegzakken.

Het is te vergelijken met een bak knikkers. Wanneer een bak knikkers met zand wordt gevuld, dan zal het zand langzaam wegzakken tussen de knikkers. Nadat de bak met meerdere lagen zand is gevuld, dan pas zal het zand zichtbaar worden.

Hetzelfde verhaal bij de filler. Het blijft ongeveer 12 maanden in de huid en dan verdwijnt het langzaam.

Hoe vaker je een filler zet, hoe langer en groter het resultaat is.